Wetsuits uitproberen en huren

Sta je op 16 juni aan de startlijn in Rosmalen, maar je beschikt nog niet over een triathlonwetsuit? BTTLNS biedt de mogelijkheid om een wetsuit te huren of kopen, zodat je met een gerust hart aan de start kunt staan. Mocht je een wetsuit willen huren zorgt BTTLNS ervoor dat je het wetsuit een aantal dagen voor de wedstrijd in huis hebt, zodat je de mogelijkheid hebt om nog een aantal testrondes te maken.

Op woensdag 15 mei, tussen 18.00 en 21.00 uur, houdt BTTLNS een wetsuittestavond bij de officiële startlijn van de Triathlon Rosmalen (strandbad de Groote Wielen). Je kunt op deze avond het wetsuit dat je wilt huren passen en uitproberen in het open water, zodat je een perfecte voorbereiding voor de wedstrijd hebt. Mocht je een wetsuit willen aanschaffen in plaats van huren, dan is dat ook op deze avond mogelijk.

Wanneer je een wetsuit definitief huurt, ontvang je het wetsuit woensdag 12 juni in huis (via de post), zodat je zondag 16 juni volledig voorbereid bent voor de triathlon. Daarna verwacht BTTLNS het wetsuit op woensdag 19 juni weer terug (via de post of in de winkel). De prijs die je voor de huur van dit middle range wetsuit betaalt is 45 euro. Daarnaast betaal je een bedrag van 150 euro borg.

Wil je deelnemen aan de wetsuittestavond? Stuur dan een email naar onderstaand mailadres met als onderwerp ‘Wetsuithuur Rosmalen'. Vermeld hierbij je naw-gegevens.

Wil je een wetsuit huren zonder deel te nemen aan de testavond? Stuur dan een email naar onderstaand mailadres met als onderwerp ‘Wetsuithuur Rosmalen'. Vermeld hierbij behalve je naw-gegevens ook je lengte en gewicht, zodat BTTLNS de juiste maat kan bepalen.

E-mail

Mogelijk gemaakt door

Bttlns