Bereikbaarheid voor bewoners buitengebied

Zondag 16 juni 2019 (Vaderdag) vindt de tweede editie van Triathlon Rosmalen plaats. Een evenement met veel deelnemers uit Rosmalen en omstreken. Als organisatie ambiëren we een veilig, gezellig en sportief triathlonevenement. Wij hopen we er samen met u een mooie wedstrijd van kunnen maken. Daarnaast willen we de mogelijke hinder voor u tot een minimum beperken door u vooraf goed te informeren.

Heb je een vraag over de bereikbaarheid tijdens de triathlon? Stel je vraag op ons forum. Ons kernteam zal hem zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

Wij zouden het daarom erg waarderen als u tussen 10:00 en 15:45 het fietsparcours met de auto wilt mijden. Met name tussen 12:15 en 13:45 zijn er meer dan 400 fietsers op het fietsparcours!

Op het bijgevoegde kaartje zijn alle verkeersmaatregelen aangegeven. De blauwe lijn geeft het fietsparcours aan. De fietsafbeeldingen staan in de fietsrichting. De ontsluiting van een groot deel van de wijk is via de grindweg – Empelsehoefweg. Dit verkeersplan is in samenwerking met de gemeente opgezet, rekening houdende met bewoners en doorgaand verkeer. Het zou ook fijn zijn als de wegen op zondag 16 juni zoveel mogelijk moddervrij zijn.

Fietsparcours Triathlon Rosmalen 2019Bekijk afbeelding in het groot

Goed om te weten
    • Vanaf 1 juni zullen er informatie borden door de gemeente worden geplaatst.
    • Zaterdag 15 juni vinden er voorbereidende werkzaamheden plaats. Daar heeft u geen hinder van.
    • Zondag 16 juni om 9:00 worden de verbodsborden en de verkeerspionnen op hun plaats gezet.
    • Zondag 16 juni rond 16:00 verwachten wij het parcours vrij te geven voor al het verkeer.

Mochten er naar aanleiding van deze informatie nog vragen of opmerkingen zijn, laat dan een reactie achter op ons forum of mail ons. Hartelijk dank voor uw medewerking!

Heb je een vraag over de bereikbaarheid tijdens de triathlon? Stel je vraag op ons forum. Ons kernteam zal hem zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.