Triathlon Rosmalen afgelast vanwege corona

Met pijn in ons hart hebben wij besloten om Triathlon Rosmalen, die stond gepland voor 21 juni aanstaande, niet door te laten gaan. Het zal niemand verrassen dat wij dit besluit noodgedwongen hebben moeten nemen vanwege de aanhoudende dreiging van het coronavirus.
 

Uiteraard betreuren wij dit besluit enorm. De gezondheid van onze atleten, onze vrijwilligers en iedereen die verder betrokken is bij de triathlon, heeft echter onze hoogste prioriteit.

Wij willen geen valse hoop bieden. Gezien de grote onzekerheid hebben wij er daarom voor gekozen de triathlon niet te verzetten naar een later moment dit jaar. In plaats daarvan richten wij ons vanaf nu met volle overgave op de editie van volgend jaar. Die vindt plaats op 20 juni 2021.

Ingeschreven deelnemers krijgen een deel van de inschrijfkosten terug. Hiervoor hanteren wij de richtlijnen van de Nederlandse Triathlonbond.

Wij wensen iedereen sterkte toe in deze moeilijke periode. Het raakt ons zeer om te zien hoe betrokken mensen zijn bij onze wedstrijd. Wij hopen iedereen volgend jaar alsnog te mogen verwelkomen en blijven updates geven via onze site en via onze sociale media. Voor nu: blijf gezond, probeer zo fit mogelijk te blijven en zorg goed voor elkaar.

Kernteam Triathlon Rosmalen

Voor vragen mail naar communicatie@triathlonrosmalen.nl


Uitslagen en foto's

Hier kun je alle uitslagen en foto's van onze afgelopen triathlonwedstrij…